IS 500 - Consola Terapie Intensiva

Trilux
Sistemul de alimentare pentru tavan IS 500, ofera o separare clara a conexiunilor de alimentare pentru dispozitivele medicale: alimentarea echipamentelor de baza se face din spate, iar alimentarea celor necesare pentru urgente se poate face din fata.
Suporturile mobile si rotative pot fi pozitionate usor exact unde este nevoie.

FLEXIBILITATE
Accesul complet la pacienti permite medicilor si personalului medical o ingrjijre optima a acestora. // Accesul de pe fiecare parte a consolei la dispozitivele medicale contribuie la siguranta pacientului, chiar si in situatii de urgenta.

ECHIPAMENT
Suporturile mobile si rotative pot fi echipate cu o gama larga de polite de depozitare, rafturi pentru echipamente si tuburi pentru pompe si alte accesorii necesare. // Accesoriile pot fi plasate in pozitii ergonomice, pentru a fi usor utilizate in operatie.

ILUMINARE INDIRECTA
Lumina neorbitoare, iluminare indirecta cu LED pentru iluminarea omogena a zonei de lucru // reglabila // poate fi combinata cu modulele RGB LED pentru iluminare “atmosferica” // controlabila prin controller-ul RGBW pentru pacient, rude si personalul de ingrijire.

LUMINA DE EXAMINARE
Conform standardelor // reglabila // nu necesita intretinere.

SIGURANTA
Toate cablurile si liniile de alimentare sunt depozitate astfel incat sa nu afecteze siguranta pacientului sau a personalului medical // Astfel sunt reduse pericolele de incidente // Curatarea podelei se face mai usor
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Echipamente medicale pentru Bloc Operator la 0741 012 161 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.