Tratamentul Plagilor

Mepore® Mepore® 2
Available
Pansamente absorbante

Mepore®

Mepore® este un pansament permeabil la aer, auto-adeziv, ideal pentru plagi cu nivel scazut de exsudat, precum cele chirurgicale, taieturi si abraziuni. Pansamentul se fixeaza bland si sigur pe piele, cu un adeziv pe baza de apa, bland pentru tegument.
Granulox
Available
Terapia cu oxigen

Granulox

Granulox este un spray ce contine hemoglobina dedicat tratamentul plagilor cronice.
Granudacyn Granudacyn 2
Available
Solutii irigare

Granudacyn

Granudacyn este o solutie de irigare pentru curatarea si hidratarea ranilor acute, cronice si contaminate, precum si pentru arsurile de primul si al doilea grad. Acidul hipocloros (HOCl) asigura conservarea sigura.
Mepilex® Ag Mepilex® Ag 2
Available
Antimicrobiene

Mepilex® Ag

Mepilex® Ag este un pansament antimicrobian, pentru plagile infectate si/sau puternic colonizate.
Mepitel® Mepitel® 2
Available
Silicon moale

Mepitel®

Mepitel® este un pansament din silicon moale, cu doua suprafete de contact, creat prin tehnologia unica Safetac, ce reduce la minimum trauma plagii, a tegumentului inconjurator, precum si durerea pentru pacient la schimbarea pansamentului.
Mepilex® Mepilex® 2
Available
Silicon moale

Mepilex®

Mepilex® este un pansament din silicon moale, creat prin tehnologia unica Safetac, ce reduce la minimum trauma plagii, a tegumentului inconjurator, precum si durerea pentru pacient la schimbarea pansamentului. Produsul se muleaza usor pe forma corpului si este foarte absorbant, pentru a administra eficient exsudatul la nivelul plagii.
Mepilex® Border Heel Mepilex® Border Heel 2
Available
Silicon moale

Mepilex® Border Heel

Mepilex® Border Heel este pansamentul cu cinci straturi pentru preventia ulcerului de presiune si managementul plagilor calcaiului. Pansamentul este creat prin tehnologia unica Safetac™, ce reduce la minimum trauma plagii, a tegumentului inconjurator, precum si durerea pentru pacient la schimbarea pansamentului.
Mepilex® Border EM Mepilex® Border EM 2
Available
Silicon moale

Mepilex® Border EM

Mepilex® Border EM este un pansament subtire, absorbant, din silicon moale, cu margini adezive, pentru rani cu exsudat scazut.
Mepilex® Border Mepilex® Border 2
Available
Silicon moale

Mepilex® Border

Mepilex® Border este un pansament versatil, din silicon moale, cu margini adezive, disponibil intr-o gama larga de forme si dimensiuni. Poate fi folosit pentru tratarea plagilor cronice si acute. In plus, eficienta sa in preventia ulcerelor de presiune (escarelor) este dovedita de studii medicale.
Mepilex® Border Sacrum Mepilex® Border Sacrum 2
Available
Silicon moale

Mepilex® Border Sacrum

Mepilex® Border Sacrum este un pansament din silicon moale, creat prin tehnologia Safetac®, alcatuit din cinci straturi, destinat preventiei si managementului plagilor din zona sacrala.
Mepilex® Border Flex Mepilex® Border Flex 2
Available
Silicon moale

Mepilex® Border Flex

Mepilex® Border Flex, cu tehnologia brevetata Flex, este un pansament de tip "all-in-one (totul intr-unul)", cu adaptabilitate si stabilitate imbunatatite.
Mepiform® Mepiform® 2
Available
Tratamentul cicatricilor

Mepiform®

Mepiform® este un pansament subtire si discret, cu silicon moale, pentru tratamentul cicatricelor. Este conceput pentru a trata, dar si pentru a preveni formarea cicatricelor hipertrofice si cheloide, in timp.
Mefix® Mefix® 2
Available
Pansamente fixare

Mefix®

Mefix® este un bandaj autoadeziv ce ofera o fixare sigura a pansamentelor, compreselor, cateterelor si tuburilor. Adezivul este bland pentru tegument.
Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.