Am aparut in 1996 si am crescut impreuna cu piata romaneasca a dispozitivelor si tehnologiilor medicale, astfel incat de 25 de ani venim in sprijinul medicilor, cu propuneri menite sa simplifice alegerea chirurgilor in sala de operatii. In acest interval, am dezvoltat game largi de produse si furnizori, specializarea grupului nostru fiind in prezent, furnizarea de consumabile si echipamente pentru blocul operator si sectiile de terapie intensiva ale spitalelor.

cubIn perioada 1996 – 2007, principala categorie de produse furnizate a fost reprezentata de firele de sutura chirurgicala, Rombiomedica fiind distribuitorul principalilor producatori de fire de sutura la nivel mondial, dar avand si propriile capacitati de productie (prin intermediul companiei sora BioSintex) si incheind contracte cu cele mai importante spitale de urgenta, spitale universitare, centre de cardiologie si universitati, spitale municipale si judetene din Romania.

In 25 de ani de activitate am initiat promovarea si introducerea tehnicilor de sutura mecanica in chirurgie, precum si tehnologia LigaSure de sigilare vasculara si radio frecventa prin platforma energetica ForceTriad. In plus, ne-am concentrat asupra furnizarii de dispozitive si tehnologii medicale pentru tehnicile de chirurgie minim invaziva si laparoscopica.

Principala noastra preocupare este atat sa raspundem nevoilor medicilor, cat si sa le anticipam, in conditiile in care acestea sunt intr-o permanenta schimbare. Ingrijirea sanatatii inseamna pentru noi furnizarea de produse de cea mai buna calitate, cu cel mai bun raport calitate - pret, dar si identificarea solutiilor adaptate, de care medicii au nevoie pentru a rezolva problemele din ce in ce mai complexe ale actului medical.

Totodata am incercat promovarea analizei cost - beneficiu, cost - eficienta si cost - suportabilitate in practica medicala si utilizarea ultimelor tehnologii medicale, imbunatatind astfel calitatea si securitatea actului chirurgical si scazand costurile totale per pacient tratat.

Dezideratul nostru este sa aderam la cerintele si asteptarile potentialilor nostri parteneri, precum si sa cream in continuare relatii profesionale solide, din care cu siguranta atat noi, cat si partenerii nostri invatam in permanenta, in paralel cu dinamica tehnologiilor si a progresului medical.

Deviza noastra este “Parteneriat pentru viata”. Si dupa cum stiti, a crea parteneriate pentru viata nu este un lucru simplu. Vom avea nevoie de multa munca, perseverenta si tenacitate, pentru a ne atinge obiectivul. Noi credem insa ca vom reusi, iar dumneavoastra veti fi primii care va veti da seama de acest lucru!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.