Bloc Operator

ARC 250 - Electrocauter ARC 250 - Electrocauter 2
Available
Electrochirurgie

ARC 250 - Electrocauter

ARC 250 este unitatea de electrochirurgie pentru numeroase proceduri chirurgicale, multumita posibilitatii de a conecta un instrument monopolar si unul bipolar, avand o putere de 250 W.
IS 500 - Consola Terapie... IS 500 - Consola Terapie... 2
Available
Console Chirurgicale

IS 500 - Consola Terapie Intensiva

Sistemul de alimentare pentru tavan IS 500, ofera o separare clara a conexiunilor de alimentare pentru dispozitivele medicale: alimentarea echipamentelor de baza se face din spate, iar alimentarea celor necesare pentru urgente se poate face din fata.
ARC 100 - Electrocauter ARC 100 - Electrocauter 2
Available
Electrochirurgie

ARC 100 - Electrocauter

ARC 100, cu posibilitatea conectarii unui instrument monopolar si a unui instrument bipolar, este solutia compacta cel mai bine echipata pentru toate interventiile chirurgicale in ambulatoriu si procedurile minore.
Lotus – Tehnologie cu... Lotus – Tehnologie cu... 2
Available
Cu sistemul LOTUS, beneficiati de avantajele noii generatii de bisturie cu ultrasunete. Tehnologia unica cu ultrasunete torsionale reduce efectele pierderii de energie la varful distal, facandu-l mai sigur pentru chirurgi.
MOT-VS600 - Masa de operatii MOT-VS600 - Masa de operatii 2
Available
Mese Chirurgicale

MOT-VS600 - Masa de operatii

Masa de operatii MOT-VS600, cu cea mai mare miscare longitudinala disponibila din lume, are capacitate de sustinere a greutatii, de articulare si de inaltare, pentru orice pacient sau procedura.
VACB-3006B - Masa de operatii VACB-3006B - Masa de operatii 2
Available
Mese Chirurgicale

VACB-3006B - Masa de operatii

Masa de imagistica VACB-3006B este una din cele mai versatile mese chirurgicale. Miscarea usoara si stabila permite operatorilor sa deplaseze fara efort blatul mesei, in pozitia dorita.
ProAxis®- Masa de operatii... ProAxis®- Masa de operatii... 2
Available
Conceputa pentru a sustine aspectele biomecanice ale procedurilor chirurgicale spinale si imagistice, ProAxis® ofera o tehnologie avansata software de balansare, ce permite flexarea si extensia, oferind vizibilitate ridicata in cadrul interventiilor chirurgicale in pozitionarea coloanei vertebrale.
Se afiseaza 1-24 din 29 produs(e)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.