ProAxis®- Masa de operatii pentru Chirurgie Spinala

Mizuho OSI
Conceputa pentru a sustine aspectele biomecanice ale procedurilor chirurgicale spinale si imagistice, ProAxis® ofera o tehnologie avansata software de balansare, ce permite flexarea si extensia, oferind vizibilitate ridicata in cadrul interventiilor chirurgicale in pozitionarea coloanei vertebrale.
Masa de chirurgie spinala ProAxis® ofera posibilitatea alegerii a doua moduri de articulatie pentru pozitionare pacient: - mod fix – pacientul ramane prins fix pe blatul mesei sau - o parte fixa si o parte care misca pacientul in functie de miscarile mesei, pentru a permite pozitionarea optima a acestuia si controlul campului chirurgical.

Specialitate
Chirurgie Spinala/Imagistica


• ProAxis® poate fi reconfigurat cu usurinta de la o platforma deschisa pentru chirurgie spinala la o masa pentru proceduri imagistice, folosind blatul specific radiotransparent, ce se inlocuieste foarte rapid.
• Functiile de pozitionare si de operare ale mesei sunt controlate de o telecomanda inteligenta, IntelliPENDANT® , care afiseaza informatii in timp real despre starea mesei si ofera feedback continuu utilizatorilor.
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Echipamente medicale pentru Bloc Operator la 0741 012 161 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.