MOT-VS600 - Masa de operatii

Mizuho OSI
Masa de operatii MOT-VS600, cu cea mai mare miscare longitudinala disponibila din lume, are capacitate de sustinere a greutatii, de articulare si de inaltare, pentru orice pacient sau procedura.
Cu cele mai bune performante in categoria de greutate 360 Kg, masa ofera inclinare laterala de 35° si Trendelenburg de 40°, inaltimea cea mai joasa si cea mai mare miscare longitudinala a blatului mesei, fata de orice masa chirurgicala generala. MOT-VS600 este alegerea ideala pentru disciplinele multi-chirurgicale, inclusiv cele in care sunt necesare tehnici imagistice, laparoscopice sau endoscopice.
Specialitate
Chirurgie Generala
Ginecologie
Urologie

MOT-VS600 este construita pentru utilizarea optima a bratelor C.

Cea mai mare dimensiune de miscare longitudinala a blatului mesei: 66,5 cm (26,2 inci), deplaseaza cu usurinta pacientul in pozitia dorita, in timp ce baza ultra-joasa si coloana ingusta maximizeaza spatiul de sub masa.120 cm (47,2 in.) fereastra imagistica cu configuratie normala a mesei si fereastra imagistica de 150 cm (59 in.) cu extensie de sezut.
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Echipamente medicale pentru Bloc Operator la 0741 012 161 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.