Trios® - Masa de operatii pentru Chirurgie Spinala

Mizuho OSI
Trios® este masa chirurgicala pentru interventii de chirurgie spinala, ce aduce functionalitati inovatoare, la nivel mondial.
Conceputa pentru a raspunde cerintelor nevoilor chirurgicale actuale, Trios® Spine cu Imaging Top este echipata pentru a sustine greutatea pacientului de pana la 295 kg si este in totalitate radiotransparenta. Cu accent pe siguranta sporita si precizie, Trios® ofera o interfata speciala pentru utilizator, fiind proiectata sa imbunatateasca fluxul de lucru din sala de operatie. Acest sistem modern ofera o platforma sigura si controlata pentru pozitionarea personalizabila a pacientului pentru toate procedurile de coloana vertebrala si imagistica, inclusiv cele care necesita rotatie de 180 de grade a pacientului. Trios® ofera incredere si control printr-un sistem tehnic imbunatatit.

Specialitate
Chirurgie Spinala/Imagistica

Dispunand de sisteme de fixare sigure a mesei pe pardoseala,de o interfata unica de montare a componentelor masei si de un mecanism sigur de rotire a pacientului la 180 de grade, Trios® ofera eficienta si usurinta in utilizare.
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Echipamente medicale pentru Bloc Operator la 0741 012 161 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.