Compania Rombiomedica, principalul distribuitor de dispozitive si echipamente medicale din Romania, este alaturi de chirurgi la la evenimentele stiintifice importante.

In perioada 19-20 septembrie 2019, echipa Rombiomedica a participat la Conferința Internationala "Progrese in Uro-Oncologie", ce a avut loc la Brasov. Colegii nostri au oferit medicilor prezenti detalii despre solutiile personalizate oferite in functie de nevoile profesionale ale acestora.

In cadrul congresului Asociatiei Romane de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatica si Transplant Hepatic, ce a avut loc in perioada 25-28 septembrie 2019 la Iasi, specialistul Rombiomedica in chirurgie robotica, ing. Cosmin Gingu, a sustinut prezentarea "Advanced technologies in robotic surgery".  De asemenea, echipa prezenta la stand a prezentat aparatura medicala din portofoliul companiei, solutiile personalizate pentru salile de operatii, precum si sistemul chirurgical robotic Senhance, adus in Romania de Rombiomedica.

Urmariti site-ul nostru, www.rombiomedica.com, precum si pagina de Facebook, pentru a afla la ce evenimente medicale importante ne puteti intalni toamna aceasta.