MONO'x

Biosintex
MONO’x este un fir de sutura monofilament, sintetic, resorbabil, steril, realizat din copolimerul Poli(glicolida-cocaprolactona) format din 75% glicolida si 25% co-caprolactona.
Firul de sutura este necolorat (bej) sau colorat (violet) - la cerere. BICRIL RAPID este disponibil in varianta fara ac sau atasat la ace din otel inoxidabil de diferite tipuri si marimi. Firul este disponibil in diferite grosimi si lungimi. Firele de sutura BICRIL RAPID indeplinesc toate cerintele stabilite de Farmacopeea Europeana si Farmacopeea Statelor Unite pentru suturi sintetice chirurgicale resorbabile. Indicatii: BICRIL RAPID este indicat a fi utilizat pentru sutura si/sau ligatura tesuturilor moi atunci cand este necesar un suport al plagii doar pentru un interval scurt de timp si cand o resorbtie rapida a suturii este benefica. Datorita proprietatii de resorbtie rapida, este utilizat la inchiderea plagilor cutanate, cu precadere in chirurgia pediatrica, la epiziotomii, la circumcizii si suturi ale mucoasei bucale. Tensiunea firului: Pastreaza mai mult de 45% din tensiunea initiala dupa 7 zile la 37 grade C Valabilitatea dispozitivului in ambalajul intact: 3 ani Impachetare: Cutie cu 12 fire
Material
Copolimer Poli (glicolida-cocaprolactona)
Absorbtie
Resorbabil
Tip fir
Monofilament
• Fir sintetic care isi pastreaza proprietatile indiferent de starea tesuturilor, cu reactie tisulara minima.
• Resorbtia se realizeaza prin hidroliza si nu prin digestie enzimatica, asa cum se intampla la materialele de sutura biologice (catgut). Astfel, timpul de resorbtie este constant, indiferent de tesut sau de dimensiunea firului.
• Este maleabil si cu noduri sigure, datorita structurii multifilamentare, dar totodata atraumatic si cu pasaj fin prin tesuturi, datorita invelisului ce il face sa se comporte precum un fir monofilament.
5/0 ÷ 2
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Sutura chirurgicala la 0743 166 021 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.