Stapler linear Panther

Panther
Staplerele lineare aplica un rand dublu de agrafe din titan si sunt destinate ligaturii si suturii tesuturilor moi.
Sunt utilizate mai ales in chirurgia tractului digestiv superior, chirurgia colorectala sau toracica, prin abord deschis. Aceste staplere confera beneficii semnificative pentru chirurg si pacient, reducand timpul operator, asigurand o buna hemostaza si reducerea scurgerilor de fluide, cu minima trauma tisulara, avand drept rezultat optima vindecarea a testutului.

• Pinul de localizare poate fi plasat manual sau automat, oferind medicilor o varietate de de optiuni pentru interventii chirurgicale.

• Maner ce se blocheaza - Manerul se blocheaza in pozitia spate, dupa declansare, ceea ce ajuta chirurgul sa isi dea seama ca dispozitivul este armat, in acelasi timp evitand declansarea din greseala.

• Doua dimensiuni diferite de agrafe: de 3,5 mm si de 4,8 mm.

• Ax lung si ingust, ce permite acces si vizibilitate mai bune chirurgilor, in adancime (pelvisul masculin, Thorax etc)

La taierea tesuturilor, ghidul de taiere asigura o manevra sigura si comoda.

• Indicatorul de culoare arata o culoare diferita pentru fiecare faza de armare si reduce riscul de utilizare gresita: alb- pozitia initiala; galben - pozitia semi-inchisa; verde - pozitia inchisa complet; rosu - pozitia post-declansare.
Lungimea liniei de sutura de 30/45/60/90 mm si agrafe de 3,5 (Albastre)/ 4,8 mm (Verzi).
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Sutura mecanica la 0743 166 021 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.