Sterilizator Steri-Vac Serie GS

3M

Sterilizatorul/ Aeratorul 3M Steri-Vac seria GS permite sterilizarea la costuri eficiente a echipamentelor sensibile la caldura si umiditate, in mod eficient si sigur.

Agentul de sterilizare 100% OE (oxid de etilena) folosit in Sterilizatorul/ Aeratorul 3M Steri-Vac seria GS are, in mod efficient, capacitates de penetrare pentru sterilizarea eficiente a echipamentelor si este delicat cu materialele.

Cartusul de unica folosinta 3M Steri-Gas (100% OE) este perforat doar atunci cand usa camerei este sigilata si a fost aspirat corespunzator, asigurandu-se ca gazul ramane in siguranta in interiorul camerei.

Conversorul 3M foloseste o reactie exotermica (ce produce caldura) pentru a transforma OE evacuat in CO2 si vapori de apa. Este creat exclusiv pentru a se folosi cu sterilizatoarele Steri-Vac. La temperaturi si concentratii normale de functionare se realizeaza o conversie cu eficienta de 99.9+%, practiv eliminand emisii de OE in mediu. 

  • Ecran tactil pe panoul frontal- afiseaza informatiile cheie pentru operator:Etapa ciclului, temperatura ciclului, starea usii (deschisa sau inchisa), timpul scurs pentru expunerea la gaz si etapele de aerisire si multe altele
  • Aparatul de scanner coduri de bare pentru cartuse ii permite sterilizatorului sa inregistreze numarul de catalog al cartusului, volumul de OE, numarul lotului si data expirarii
  • Usa controlata automat ii permite operatorului sa deblocheze usa folosind panoul cu ecran tactil
  • Doua cicluri pre- programate
  • Aerisirea incepe automat dupa ce se termina ciclul de sterilizare
  • Sterilizatorul va retine detaliile ciclului de sterilizare pentru 100 de cicluri, iar rapoartele se pot descarca pe un stick USB
  • Interfata cu utilizatorul este disponibila in 15 limbi
Contactati specialistul Rombiomedica din domeniul Echipamente Medicale pentru Sterilizare la numarul de telefon 0748 224 660, pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.