iMEC 12 - Monitor functii vitale

Mindray
Monitorul de Functii Vitale standard iMEC 12 este destinat sectiilor de Terapie Intensiva generala, salilor de operatii, transport, unitatilor postoperatorii, saloanelor medicale intraspitalicesti precum si cabinetelor din ambulatoriile de specialitate.
Structura sa portabila, ecranul tactil cu interfata intuitiva pentru utilizator, functiile precise de monitorizare fac din iMEC solutia optima pentru tratamentul sub-acut. iMEC este, de asemenea, o serie de monitor cu performante eco. Reduce amprenta ecologica a spitalului si contribuie la un mediu sustenabil. Cu un design optimizat, iMEC atinge un consum de energie cu 50% mai mic comparativ cu monitoarele obisnuite pentru pacient. Acest lucru permite o viata mai lunga a bateriei. Lipsa ventilatorului asigura un mediu de ingrijire mai curat si mai silentios.
Diagonala display
12.1 inch

Caracteristici tehnice:
• display touch-screen (LED backlight LCD), cu diagonala de 12,1 inch;
• baterie Li-ion cu capacitate de pana la 4 ore de monitorizare continua.
• Monitor monobloc, cu functii configurabile in functie de necesitate: EKG, SpO2, TEMP (2 canale), RESP, NIBP, IBP, CO, CO2 (Sidestream; Mainstream, Microstream); imprimanta termica, 3,2 kg;
• poate comunica cu statia centrala de monitorizare LAN si Wi-Fi
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Echipamente medicale de Terapie Intensiva la 0753 097 302 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.