Sac colector de urina C2

Curas
Sac colector de urina prevazut cu valva anti-retur, furtun de golire si dispozitiv de racordare tip olive.
Sunt utilizate pentru drenajul vezicii urinare si colectarea urinei si sunt recomandate pentru utilizarea pe termen scurt sau mediu. Fiecare sac colector de urina este ambalat individual avand sistemul de pungi interioare CleanPakTM, dezvoltat in mod unic de Curas® pentru a asigura protectia produsului si utilizarea conventionala.
Utilizare
Barbati
Copii
Femei
• Capacitate de 2L
• Supapa anti-retur
• Siguranta si rezistenta in timp
• Sistem de golire in siguranta, fara scurgeri
• Port de prelevare de inalta calitate fara ac
• Optiuni pentru cuier
• Toate componentele sunt 100% fara latex
1. Spalati-va mainile cu apa si sapun inainte de a utiliza sacul de golire. 2. Deschideti ambalajul produsului si scoateti sacul de golire. 3. Atasati orificiul inferior al sacului de urina utilizat. Sacul de urina este acum in pozitie si pregatit pentru colectarea urinei pe termen scurt. 4. Verificati sacul gol in timpul colectarii urinei pentru a va asigura ca sacul nu este deplasat cand este folosit si pentru a verifica daca continutul volumului nu depaseste capacitatea sacului. 5. Goliti sacul detasabil cu orificiul inferior. Goliti sacul in fiecare zi sau oricand cand sacul este pe jumatate plin. tineti sacul si scurgeti urina de la supapa de evacuare inferioara. Nu atingeti varful ventilului in timpul procesului de golire. 6. Indepartati sacul C2 golit din sacul detasabil, apoi inchideti sacul umplut in punga pentru deseuri clinice.
Contactati specialistii Rombiomedica in domeniul Incontinenta urinara la 0746 284 270 (Zona de Nord a tarii) / 0722 654 864 (Zona de Sud a tarii) pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.