Aparat aerosoli Omron C28 PLUS

Omron
Aparatul de aerosoli cu compresor Omron C28 este conceput pentru administrarea eficienta a medicatiei, atat la copii cat si la adulti, pentru reducerea perioadei de imbolnavire.
Poate fi folosit acasa sau in cabinete si clinici medicale, potrivit pentru tratamentului cailor respiratorii inferioare cum ar fi pneumoniiile, BPOC, astm sau emfizem.
Asigura o perioada scurta de timp pentru inhalare si o eficienta crescuta a administrarii medicatiei sub forma de aerosoli.
Utilizare rapida si usoara
Tancul de medicamente are capacitatea de 7 ml

Pachetul contine:
Kit-ul de nebulizare
Tub aer pentru conectare, lung de aproximativ 2 m
Masca de copil
Masca de adult
Piesa de nas
Piesa de gura
5 filtre pentru aer
Geanta pentru transport
Manual de utilizare in limba romana
1. Asigurati-va ca intrerupatorul general este in pozitia oprit. 2. Conectati stecherul la o priza electrica 3. indepartati capacul si inhalatorul de pe rezervorul de medicamente. 4. Adaugati cantitatea corecta de medicament prescris in rezervorul de medicamente. 5. Verificati capul pulverizator pentru a va asigura ca acesta este bine fixat pe inhalator. 6. Puneti inhalatorul la loc in rezervorul de medicamente. 7. Fixati bine capacul si masca, piesa de gura si piesa de nas pe kitul de nebulizare. 8. Atasati tubul de aer. Rasuciti usor dopul tubului de aer si fixati-l bine pe racordul tubului de aer. 9. tineti kitul de nebulizare dupa cum se indica in figura alaturata. 10. Apasati intrerupatorul general in pozitia pornit Dupa pronirea compresorului, incepe nebulizarea si este generat aerosol. Inhalati medicamentul. 11. Când ati terminat tratamentul, intrerupeti alimentarea dispozitivului si scoateti compresorul din priza electric
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Oxigenoterapie la 0751 020 255 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.