Combihesive® II Plus - Sac cu evacuare, cu filtru

Convatec
Combihesive® II Plus este este un sistem drenabil, din doua componente, creat pentru a oferi siguranta, confort si protectie cutanata persoanelor cu stome.
Suparafata posterioara (la contactul cu pielea) din material moale si catifelat
Multistrat
Noua gama cu evacuare Combihesive II S dispune de filtru de aer pentru controlul fluxului de aer si protectie impotriva mirosului.
Utilizare
Adulti
Tip sistem
Cu evacuare
Interventie chirurgicala
Colostomie
Ileostomie
Confort in utilizare
Siguranta ridicata prin prinderea de tip inel cu flansa (protectorul cutanat)
Efect antisudorific
Gama variata de dimensiuni
38mm; 45 mm; 57 mm; 70 mm
Goliti continutul sacului stomic; Dezlipiti sacul vechi de pe piele, cu atentie, incepand cu partea de sus a acestuia. Puteti folosi servetelele de dezlipit sau o picatura de ulei, pentru a usura procesul de dezlipire; Folosind miscari blande, spalati stoma si pielea din jurul stomei cu apa calda si sapun cu PH neutru sau sapun pentru copii, ori cu ceai de musetel, ajutandu-va de compresele de tifon; Uscati apoi toata zona cu comprese uscate sau servetele de hartie; NU FOLOSITI VATA, aceasta lasa scame care pot diminua aderenta protectorului cutanat; Materialele folosite la toaleta nu trebuie sa fie sterile, ci doar foarte curate; Verificati cu ajutorul sablonului (stomametrului) daca stoma s-a modificat ca forma sau marime. in cazul unei forme neregulate, folositi un sablon personalizat; Fara a indeparta folia protectoare de pe adezivul dispozitivului, decupati cu foarfeca partea adeziva a sacului, dupa forma masurata a stomei. incercati sa decupati cat mai aproape de forma stomei, maximum 3 mm mai larg decat forma acesteia;
Contactati specialistii Rombiomedica in domeniul Protezarea stomelor la 0746 284 270 (Zona de Nord a tarii) / 0722 654 864 (Zona de Sud a tarii) pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.