SUR-FIT® Plus - Sac fara evacuare

Convatec
Pungile fara evacuare SUR-FIT® Plus, pentru colostomie/ileostomie sunt concepute pentru o singura utilizare. Acestea sunt disponibile cu un filtru care este proiectat pentru a reduce mirosul si acumularea de gaze.
Sunt compatibile cu oricare dintre flansele (protectorii cutanati) de la Convatec: FLANSA STOMAHESIVE; FLANSA FLEXIBILA; FLANSA CONVEXA; FLANSA TIP "ACORDEON". Suparafata posterioara (la contactul cu pielea) din material moale si catifelat
Multistrat
Dispune de filtru de aer pentru controlul fluxului de aer si protectie impotriva mirosului.
Utilizare
Adulti
Tip sistem
Fara evacuare
Interventie chirurgicala
Colostomie
Ileostomie
Confort in utilizare
Siguranta ridicata prin prinderea de tip inel cu flansa (protectorul cutanat)
Efect antisudorific
Gama variata de dimensiuni
32 mm; 38mm; 45 mm; 57 mm; 70 mm
Goliti continutul sacului stomic; Dezlipiti sacul vechi de pe piele, cu atentie, incepand cu partea de sus a acestuia. Puteti folosi servetelele de dezlipit sau o picatura de ulei, pentru a usura procesul de dezlipire; Folosind miscari blande, spalati stoma si pielea din jurul stomei cu apa calda si sapun cu PH neutru sau sapun pentru copii, ori cu ceai de musetel, ajutandu-va de compresele de tifon; Uscati apoi toata zona cu comprese uscate sau servetele de hartie; NU FOLOSITI VATA, aceasta lasa scame care pot diminua aderenta protectorului cutanat; Materialele folosite la toaleta nu trebuie sa fie sterile, ci doar foarte curate; Verificati cu ajutorul sablonului (stomametrului) daca stoma s-a modificat ca forma sau marime. in cazul unei forme neregulate, folositi un sablon personalizat; Fara a indeparta folia protectoare de pe adezivul dispozitivului, decupati cu foarfeca partea adeziva a sacului, dupa forma masurata a stomei. incercati sa decupati cat mai aproape de forma stomei, maximum 3 mm mai larg decat forma acesteia; indepartati folia protectoare de pe suprafata adeziva si apoi aplicati dispozitivul pe piele, incepand de jos in sus. La aplicarea sacului stomic, pielea trebuie sa fie cat mai bine intinsa. in cazul in care exista pliuri ale pielii, folositi pasta de lipit pentru a crea o suprafata neteda, apoi lipiti sacul stomic.
Contactati specialistii Rombiomedica in domeniul Protezarea stomelor la 0746 284 270 (Zona de Nord a tarii) / 0722 654 864 (Zona de Sud a tarii) pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.