Stomadress® Plus, cu evacuare, pretaiat la 19 mm

Convatec
Sistem usor, de culoarea pielii sau transparent, flexibil, care combina flansa cu punga intr-un sistem unitar simplu si usor de administrat.

Tubul de drenaj din partea inferioara permite evacuarea usoara a urinei.
Proiectat pentru persoanele care au nevoie de securitatea si de protectia pielii regasite in Stomahesive.

Punga este construita dintr-un material plastic transparent care nu lasa sa treaca mirosurile si este prevazuta cu o supapa anti-reflux incorporata. Punga poate fi taiata dupa orice forma si dimensiune pana in 45mm diametru.
Utilizare
Adulti
Tip sistem
Cu evacuare
Interventie chirurgicala
Urostomie
Aplicare usoara
Confort si siguranta in utilizare
Orificiu pretaiat la 19 mm
Goliti continutul sacului stomic; Dezlipiti sacul vechi de pe piele, cu atentie, incepand cu partea de sus a acestuia. Puteti folosi servetelele de dezlipit sau o picatura de ulei, pentru a usura procesul de dezlipire; Folosind miscari blande, spalati stoma si pielea din jurul stomei cu apa calda si sapun cu PH neutru sau sapun pentru copii, ori cu ceai de musetel, ajutandu-va de compresele de tifon; Uscati apoi toata zona cu comprese uscate sau servetele de hartie; NU FOLOSITI VATA, aceasta lasa scame care pot diminua aderenta protectorului cutanat; Materialele folosite la toaleta nu trebuie sa fie sterile, ci doar foarte curate; Verificati cu ajutorul sablonului (stomametrului) daca stoma s-a modificat ca forma sau marime. in cazul unei forme neregulate, folositi un sablon personalizat; Fara a indeparta folia protectoare de pe adezivul dispozitivului, decupati cu foarfeca partea adeziva a sacului, dupa forma masurata a stomei. incercati sa decupati cat mai aproape de forma stomei, maximum 3 mm mai larg decat forma acesteia;
Contactati specialistii Rombiomedica in domeniul Protezarea stomelor la 0746 284 270 (Zona de Nord a tarii) /  0722 654 864 (Zona de Sud a tarii) pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.