BIOPRO

Biosintex
BIOPRO este un fir de sutura monofilament, sintetic, neresorbabil, steril, realizat din polipropilena.
Firul este albastru sau necolorat (alb) – la cerere. BIOPRO este disponibil in varianta fara ac sau atasat la ace din otel inoxidabil de diferite tipuri si marimi. Firul este disponibil in diferite grosimi si lungimi. Firele de sutura BIOPRO indeplinesc toate cerintele stabilite de Farmacopeea Europeana si Farmacopeea Statelor Unite pentru suturi chirurgicale neresorbabile. Indicatii: Suturile BIOPRO sunt indicate a fi utilizate in sutura si/sau ligatura tesuturilor moi, in chirurgia generala, inclusiv in procedurile cardiovasculare, oftalmologice, neurochirurgicale, in chirurgia plastica si reconstructiva. Firele de sutura BIOPRO ar trebui alese si implantate in functie de starea pacientului, experienta chirurgului, marimea plagii si tehnica chirurgicala utilizata pentru procedura respectiva. Valabilitatea dispozitivului in ambalajul intact: 5 ani Impachetare: Cutie cu 12 fire
Material
Polipropilena
Absorbtie
Neresorbabil
Tip fir
Monofilament

• Fir sintetic care isi pastreaza proprietatile indiferent de starea tesuturilor, cu reactie tisulara minima. Firul din polipropilena este cel mai inert material de sutura.
• Neresorbabil, ceea ce permite suportul prelungit al plagii.

• Trecere usoara si atraumatica prin tesuturi datorita structurii monofilamentare.
8/0 ÷ 2
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Sutura chirurgicala la 0743 166 021 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.