BIOSTER

Biosintex
BIOSTER este un fir de sutura multifilament, sintetic, neresorbabil, steril realizat din poliester impletit si acoperit.
Firul este colorat (verde), necolorat (alb) la cerere. Firul este acoperit cu un strat de ceara sau silicon care actioneaza mecanic ca lubrifiant, imbunatatind pasajul si manevrabilitatea firului prin tesut. BIOSTER este disponibil in varianta fara ac sau atasat prin tehnica permanenta la ace din otel inoxidabil de diferite tipuri si marimi. Firul este disponibil in diferite grosimi si lungimi. Firele de sutura BIOSTER indeplinesc toate cerintele stabilite de Farmacopeea Europeana si Farmacopeea Statelor Unite pentru suturi chirurgicale neresorbabile. Indicatii: BIOSTER este indicat a fi utilizat in sutura si/sau ligatura tesuturilor moi, in chirurgia generala, sutura pielii, ortopedie, chirurgie gastrointestinala si obstetrica. Valabilitatea dispozitivului in ambalajul intact: 5 ani Impachetare: Cutie cu 12 fire
Material
Poliester
Absorbtie
Neresorbabil
Tip fir
Multifilament
• Fir sintetic care isi pastreaza proprietatile indiferent de starea tesuturilor, cu reactie tisulara minima.
• Neresorbabil, ceea ce permite suportul prelungit al plagii.
• Trecere usoara si atraumatica prin tesuturi datorita structurii monofilamentare.
6/0 ÷ 5
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Sutura chirurgicala la 0743 166 021 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.