BIOSILK

Biosintex
BIOSILK este un fir de sutura multifilament, biologic, neresorbabil, steril, realizat din matase naturala, impletit si acoperit cu un invelis din ceara sau din silicon.
Firul de sutura este colorat (negru). Stratul ce il acopera actioneaza mecanic ca un lubrifiant, imbunatatind pasajul firului prin tesut si manevrabilitatea acestuia. BIOSILK este disponibil in varianta fara ac sau atasat prin tehnica permanenta la ace din otel inoxidabil de diferite tipuri si marimi. Firul este disponibil in diferite grosimi si lungimi. Firele de sutura BIOSILK indeplinesc toate cerintele stabilite de Farmacopeea Europeana si Farmacopeea Statelor Unite pentru suturi chirurgicale neresorbabile. Indicatii: BIOSILK este indicat a fi utilizat in sutura si/sau ligatura tesuturilor moi, in chirurgia generala, inclusiv in procedurile oftalmologice. Valabilitatea dispozitivului in ambalajul intact: 5 ani Impachetare: Cutie cu 12 fire
Material
Matase naturala
Absorbtie
Neresorbabil
Tip fir
Multifilament
• Maleabil si cu noduri sigure, datorita structurii multifilamentare, firul de sutura din matase naturala reprezinta standardul de manualitate pentru firele de sutura.
• Este un fir atraumatic, cu pasaj fin prin tesuturi, datorita invelisului extern care il transforma intr-un virtual monofilament.
• Desi BIOSILK nu este absorbit, acesta isi poate pierde treptat rezistenta la tractiune pe perioade prelungite in vivo, deci suturile cu BIOSILK nu ar trebui utilizate atunci cand se doreste o mentinere permanenta a suportului plagii.
6/0 ÷ 2
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Sutura chirurgicala la 0743 166 021 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.