BIONIL MULTI'x

Biosintex

BIONIL MULTI'x este un fir de sutura multifilament, sintetic, neresorbabil, steril realizat din poliamida (tip 6.6) impletit si acoperit cu un strat de ceara ori de silicon.

Firul este alb sau vopsit (negru sau albastru) - la cerere. Firul de BIONIL MULTI'x este disponibil in varianta fara ac sau atasat prin tehnica permanenta la ace din otel inoxidabil de diferite tipuri si marimi. Firul este disponibil in diferite grosimi si lungimi. Firele de sutura BIONIL MULTI'x indeplinesc toate cerintele stabilite de Farmacopeea Europeana si Farmacopeea Statelor Unite pentru suturi chirurgicale neresorbabile. Indicatii:BIONIL MULTI'x este indicat a fi utilizat in sutura si/sau ligatura tesuturilor moi, in chirurgia generala. Valabilitatea dispozitivului in ambalajul intact: 5 ani Impachetare: Cutie cu 12 fire

Material
Poliamida
Absorbtie
Neresorbabil
Tip fir
Multifilament

• Fir sintetic care isi pastreaza proprietatile indiferent de starea tesuturilor, cu reactie tisulara minima.
• Maleabil si cu noduri sigure, datorita structurii multifilamentare, dar totodata atraumatic si cu pasaj fin prin tesuturi, datorita invelisului extern care il transforma intr-un virtual monofilament.
• Desi firele de sutura BIONIL MULTI'x nu sunt absorbite, hidroliza progresiva in vivo poate duce la pierderea treptata in timp a rezistentei la tractiune.
• Structura a firului ce ofera o excelenta flexibilitate a suturii

6/0 ÷ 2
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Sutura chirurgicala la 0743 166 021 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.