BIONIL MONO'x

Biosintex

BIONIL MONO'x este un fir de sutura monofilament, sintetic, neresorbabil, steril, realizat din poliamida (tip 6.6).

Firul este alb sau colorat (albastru sau negru), la cerere. BIONIL MONO'x este disponibil in varianta fara ac sau atasat prin tehnica permanenta la ace din otel inoxidabil de diferite tipuri si marimi. Firul este disponibil in diferite grosimi si lungimi. Firele de sutura BIONIL MONO'x indeplinesc toate cerintele stabilite de Farmacopeea Europeana si Farmacopeea Statelor Unite pentru suturi chirurgicale neresorbabile. Indicatii: BIONIL MONO'x este indicat a fi utilizat in sutura si/sau ligatura tesuturilor moi, in chirurgia generala, inclusiv in procedurile oftalmologice. Valabilitatea dispozitivului in ambalajul intact: 5 ani Impachetare: Cutie cu 12 fire

Material
Poliamida
Absorbtie
Neresorbabil
Tip fir
Monofilament

• Fir sintetic care isi pastreaza proprietatile indiferent de starea tesuturilor, cu reactie tisulara minima.
• Maleabil si cu noduri sigure, datorita structurii multifilamentare, dar totodata atraumatic si cu pasaj fin prin tesuturi, datorita invelisului extern care il transforma intr-un virtual monofilament.
• Desi firele de sutura BIONIL MONO'x nu sunt absorbite, hidroliza progresiva in vivo poate duce la pierderea treptata in timp a rezistentei la tractiune.

6/0 ÷ 2
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Sutura chirurgicala la 0743 166 021 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.