DACRIL

Biosintex

DACRIL este un fir de sutura multifilament, sintetic, resorbabil, steril, realizat din acid poliglicolic, acoperit cu policaprolactona si stearat de calciu.

Firele de sutura sunt disponibile colorate (violet) sau necolorate (bej).

DACRIL este disponibil in varianta fara ac sau atasat la ace din otel inoxidabil de diferite tipuri si marimi. De asemenea, este disponibil in diferite grosimi si lungimi.

Firele de sutura DACRIL indeplinesc toate cerintele stabilite de Farmacopeea Europeana si Farmacopeea Statelor Unite pentru suturi sintetice chirurgicale resorbabile.

Indicatii: Dacril este indicat in special in chirurgia generala, pentru inchiderea peretelui abdominal, anastomoze intestinale sau ligaturi sau pentru sutura oricarui tesut ce necesita un suport al plagii de pana la 2-3 saptamani.

Tensiunea firului: Firul pastreaza mai mult de 65% din tensiunea initiala dupa 14 zile la 37°C.

Valabilitatea dispozitivului in ambalajul intact: 5 ani

Impachetare: Cutie cu 12 fire

Material
Acid poliglicolic
Absorbtie
Resorbabil
Tip fir
Multifilament
• Fir sintetic care isi pastreaza proprietatile indiferent de starea tesuturilor, cu reactie tisulara minima.
• Resorbtia se realizeaza prin hidroliza si nu prin digestie enzimatica, ca la materialele de sutura biologice (catgut). Astfel, timpul de resorbtie este constant indiferent de tesut sau de dimensiunea firului
• Maleabil si cu noduri sigure, datorita structurii multifilamentare, dar totodata atraumatic si cu pasaj fin prin tesuturi, datorita invelisului ce il face sa se comporte precum un fir monofilament.
6/0 ÷ 3&4
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Sutura chirurgicala la 0743 166 021 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.