DACRIL 910

Biosintex

DACRIL 910 este un fir de sutura multifilament, sintetic, resorbabil, steril, realizat dintr-un copolimer format din 90% glicolida si 10% L-lactida. Firul este acoperit cu stearat de calciu si copolimerul poli(glicolida-co-L-lactida) (30/70).

Firul este colorat (violet) sau necolorat (bej) – la cerere.

DACRIL 910 este disponibil in varianta fara ac sau atasat la ace din otel inoxidabil de diferite tipuri si marimi.

De asemenea, firul este disponibil in diferite grosimi si lungimi.

Firele de sutura DACRIL 910 indeplinesc toate cerintele stabilite de Farmacopeea Europeana si Farmacopeea Statelor Unite pentru suturi sintetice chirurgicale resorbabile.

Indicatii: Firele de sutura DACRIL 910 sunt indicate a fi utilizate in sutura si/sau ligatura tesuturilor moi in procedurile oftalmologice, obstetrice, ginecologice, chirurgie pediatrica, gastro intestinala, ortopedica, urologie, chirurgie orala/dental

Tensiunea firului: Pastreaza mai mult de 65% din tensiunea initiala la 14 zile dupa 37 grade C

Valabilitatea dispozitivului in ambalajul intact: 3 ani

Impachetare: Cutie cu 12 fire

Material
Copolimer 90% glicolida si 10% L-lactida
Absorbtie
Resorbabil
Tip fir
Multifilament
• Fir sintetic care isi pastreaza proprietatile indiferent de starea tesuturilor, cu reactie tisulara minima.
• Resorbtia se realizeaza prin hidroliza si nu prin digestie enzimatica, asa cum se intampla la materialele de sutura biologice (catgut). Astfel, timpul de resorbtie este constant, indiferent de tesut sau de dimensiunea firului.
• Este maleabil si cu noduri sigure, datorita structurii multifilamentare, dar totodata atraumatic si cu pasaj fin prin tesuturi, datorita invelisului ce il face sa se comporte precum un fir monofilament.
6/0 ÷ 2
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Sutura chirurgicala la 0743 166 021 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.