Concentrator de oxigen SYSMED M50

Sysmed
Concentrator de oxigen pentru uz medical. Se poate beneficia de acest produs, avand decizie de decontare de la Casa de Asigurari de Sanatate.
Acest dispozitiv pentru alimentare cu oxigen amelioreaza calitatea vietii, diminueaza dispneea, imbunatateste toleranta la efort si calitatea somnului si a functiei cognitive. Acte necesare pentru inchirierea concentratorului: recomandare de la medic, copie CI al pacientului, copie dupa CI al apartinatorului Acte necesare la Casa de asigurari de sanatate: copie dupa CI al pacientului, copie dupa talonul de pensie, recomandre dispozitive medicale de la medicul specialist (Anexa 39D), copie adeverinta asigurat, rezultat spirometrie sau pulsoximetrie, copie dupa biletul de externare din spital sau dupa scrisoare medicala.
Greutate redusa: aprox. 14 kg
Concentratia de oxigen: 93 ± 3 %
Debit reglabil pana la 5litri pe minut
Nivel de zgomot: <42 dBA*
Dimensiuni: 380 X 230 X 600 mm
Nu necesita reincarcare. Functioneaza pe baza de curent electric
1. Concentratorul de oxigen trebuie asezat pe o suprafata plana. 2. Instalati filtrul de aer in concentrator. 3. Apasati butonul conectorului umidificatorului pentru a indeparta setul acestuia. Rotiti recipientul umidificatorului in sens orar pentru a desface capacul de pe recipient, turnati apa distilata pana la marcajul de pe indicator, si refixati capacul umidificatorului pe recipient, apoi strangeti-l bine. 4. Introduceti conectorul umidificatorului pentru reconectarea umidificatorului la aparat. Rotiti butonul debitmetrului in sens invers orar pentru a va asigura ca este deblocat. 5. Conectati sursa de alimentare electrica, introduceti stecherul cablului de alimentare in mufa de alimentare a aparatului, iar celalalt capat al cablului la priza electrica, dupa care porniti aparatul. 6. Reglati debitul de iesire, asigurati-va ca centrul bobber-ului si marcajul de debit sunt la acelasi nivel. 7. Conectati capatul de intrare al tubului de oxigen la gura umidificatorului, apoi fixati canula nazala peste urechile pacientului, introduceti tubul nazal in narile pacientului pentru inceperea terapiei cu oxigen. 8. Opriti aparatul cand terapia cu oxigen s-a incheiat.
Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Oxigenoterapie la 0751 020 255 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.