Concentrator de oxigen SYSMED OC-E100

Concentrator de oxigen pentru uz medical ce ofera pacientilor pana la 10 litri pe minut.

Acest dispozitiv pentru alimentare cu oxigen amelioreaza calitatea vietii, diminueaza dispneea, imbunatateste toleranta la efort si calitatea somnului si a functiei cognitive

Greutate 25 kg 
Concentratia de oxigen: 9
6%  
Debit reglabil pana la 
10 litri pe minut  
Nivel de zgomot: <
45 dBA* 
Dimensiuni: 
689 X 381 X 347 mm
Nu necesita reincarcare. Functioneaza pe baza de curent electric

1 .Concentratorul de oxigen trebuie asezat pe o suprafata. 2. Instalati filtrul de aer in concentrator. 3. Apasati butonul conectorului umidificatorului pentru a indeparta setul acestuia. Rotiti recipientul umidificatorului in sens orar pentru a desface capacul de pe recipient, turnati apa distilata pana la marcajul de pe indicator, si refixati capacul umidificatorului pe recipient, apoi strangeti-l bine. 4. Introduceti conectorul umidificatorului pentru reconectarea umidificatorului la aparat. Rotiti butonul debitmetrului in sens invers orar pentru a va asigura ca este deblocat. 5. Conectati sursa de alimentare electrica, introduceti stecherul cablului de alimentare in mufa de alimentare a aparatului, iar celalalt capat al cablului la priza electrica, dupa care porniti aparatul. 6. Reglati debitul de iesire, asigurati-va ca centrul bobber-ului si marcajul de debit sunt la acelasi nivel. 7.Conectati capatul de intrare al tubului de oxigen la gura umidificatorului, apoi fixati canula nazala peste urechile pacientului, introduceti tubul nazal in narile pacientului pentru inceperea terapiei cu oxigen. 8.Opriti aparatul, cand terapia cu oxigen s-a incheiat.

Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Oxigenoterapie la 0751 020 255 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.