Esteem+ - Sistem stomic unitar, cu evacuare

Convatec
Sistem stomic unitar, prietenos cu pielea si usor de utilizat.
O solutie universala care combina flansa cu punga intr-un singur dispozitiv si ofera o experienta sigura si confortabila.

Tubul flexibil de drenaj din partea inferioara, permite evacuarea usoara a urinei.

Punga este este prevazuta cu o supapa anti-reflux incorporata si este construita dintr-un material plastic transparent sau de culoarea pielii, imbracat intr-un material textil moale, delicat, ce ofera siguranta, confort si discretie.
Utilizare
Adulti
Tip sistem
Cu evacuare
Interventie chirurgicala
Colostomie
Ileostomie
Aplicare si indepartare usoara
Confort, siguranta si discretie in utilizare
Orificiu decupabil intre 20 si 70 mm
• Goliti continutul sacului stomic; • Dezlipiti sacul vechi de pe piele, cu atentie, incepand cu partea de sus a acestuia. Puteti folosi servetelele de dezlipit sau o picatura de ulei, pentru a usura procesul de dezlipire; • Folosind miscari blande, spalati stoma si pielea din jurul stomei cu apa calda si sapun cu PH neutru sau sapun pentru copii, ori cu ceai de musetel, ajutandu-va de compresele de tifon; • Uscati apoi toata zona cu comprese uscate sau servetele de hartie; NU FOLOSITI VATA, aceasta lasa scame care pot diminua aderenta protectorului cutanat; Materialele folosite la toaleta nu trebuie sa fie sterile, ci doar foarte curate; • Verificati cu ajutorul sablonului (stomametrului) daca stoma s-a modificat ca forma sau marime. in cazul unei forme neregulate, folositi un sablon personalizat; • Fara a indeparta folia protectoare de pe adezivul dispozitivului, decupati cu foarfeca partea adeziva a sacului, dupa forma masurata a stomei. incercati sa decupati cat mai aproape de forma stomei, maximum 3 mm mai larg decat forma acesteia; • Indepartati folia protectoare de pe suprafata adeziva si apoi aplicati dispozitivul pe piele, incepand de jos in sus. La aplicarea sacului stomic, pielea trebuie sa fie cat mai bine intinsa. in cazul in care exista pliuri ale pielii, folositi pasta de lipit pentru a crea o suprafata neteda, apoi lipiti sacul stomic.
Contactati specialistii Rombiomedica in domeniul Protezarea stomelor la 0746 284 270 (Zona de Nord a tarii) /  0722 654 864 (Zona de Sud a tarii) pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.