Stomadress® Plus cu evacuare, pretaiat la 19-64 mm

Convatec
Sistem usor, flexibil, dintr-o singura componenta, de culoarea pielii sau transparent. Stomadress imbina protectorul cutanat si sacul colector intr-un sistem simplu si usor de administrat.
Orificiul decupabil poate avea diametrul de maximum 64 mm.

Dispune de un clip cu forma imbunatatita, pentru inchiderea/deschiderea sacului colector.

Este prevazut cu adeziv Stomahesive ce previne si vindeca iritatiile la nivelul tegumentului peristomal.
Utilizare
Adulti
Tip sistem
Cu evacuare
Interventie chirurgicala
Colostomie
Ileostomie
Aplicare usoara
Confort si siguranta in utilizare
Disponibil in culoarea pielii si transparent
Sac de culoarea pielii: Orificiu pretaiat la 19 mm; 25 mm; 32 mm; 37 mm; 45 mm; 50 mm; 64 mm Sac transparent: Orificiu pretaiat la 19 mm
• Goliti continutul sacului stomic; • Dezlipiti sacul vechi de pe piele, cu atentie, incepand cu partea de sus a acestuia. Puteti folosi servetelele de dezlipit sau o picatura de ulei, pentru a usura procesul de dezlipire; • Folosind miscari blande, spalati stoma si pielea din jurul stomei cu apa calda si sapun cu PH neutru sau sapun pentru copii, ori cu ceai de musetel, ajutandu-va de compresele de tifon; • Uscati apoi toata zona cu comprese uscate sau servetele de hartie; NU FOLOSITI VATA, aceasta lasa scame care pot diminua aderenta protectorului cutanat; Materialele folosite la toaleta nu trebuie sa fie sterile, ci doar foarte curate; • Verificati cu ajutorul sablonului (stomametrului) daca stoma s-a modificat ca forma sau marime. In cazul unei forme neregulate, folositi un sablon personalizat; • Fara a indeparta folia protectoare de pe adezivul dispozitivului, decupati cu foarfeca partea adeziva a sacului, dupa forma masurata a stomei. incercati sa decupati cat mai aproape de forma stomei, maximum 3 mm mai larg decat forma acesteia; • Indepartati folia protectoare de pe suprafata adeziva si apoi aplicati dispozitivul pe piele, incepand de jos in sus. La aplicarea sacului stomic, pielea trebuie sa fie cat mai bine intinsa. in cazul in care exista pliuri ale pielii, folositi pasta de lipit pentru a crea o suprafata neteda, apoi lipiti sacul stomic.
Contactati specialistii Rombiomedica in domeniul Protezarea stomelor la 0746 284 270 (Zona de Nord a tarii) /  0722 654 864 (Zona de Sud a tarii) pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.