Mepilex® Border Heel

Molnlycke Healthcare

Mepilex® Border Heel este pansamentul cu cinci straturi pentru preventia ulcerului de presiune si managementul plagilor calcaiului. Pansamentul este creat prin tehnologia unica Safetac™, ce reduce la minimum trauma plagii, a tegumentului inconjurator, precum si durerea pentru pacient la schimbarea pansamentului.

Mepilex® Border Heel dispune si de tehnologia brevetata Deep Defense™, oferind un echilibru optim de rezistenta si flexibilitate. Fiecare dintre cele cinci straturi unice serveste unui scop specific in preventia ulcerului de presiune, adaugand rezistenta, durabilitate si capacitate mare de absorbtie pansamentului. Eficienta Mepilex® Border Heel in preventia ulcerului de presiune este dovedita prin numeroase studii medicale.

Cand este utilizat pentru tratamentul plagilor, Mepilex® Border Heel absoarbe si retine exsudatul si mentine un mediu umed in plaga. Stratul Safetac etanseaza marginile plagilor, previne scurgerea exsudatului pe pielea inconjuratoare, reducand astfel riscul de maceratie. Stratul de Safetac permite schimbarea pansamentului fara deteriorarea plagii sau a pielii din jur, sau expunerea pacientului la dureri suplimentare.

18,5 x 24 cm

• Escare (Preventie si tratament)

• Ulcere diabetice (Tratament)

• Ulcere vasculare (Tratament)

Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Tratamentul plagilor la 0744 515 821 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.