Mepilex® Border Flex

Molnlycke Healthcare

Mepilex® Border Flex, cu tehnologia brevetata Flex, este un pansament de tip "all-in-one (totul intr-unul)", cu adaptabilitate si stabilitate imbunatatite.

Pansamentul absoarbe exsudatul puternic colonizat de bacterii si il blocheaza intr-un mod eficient.

Tehnologia brevetata Flex permite intinderea pansamentului cu pana la 360 de grade, datorita taieturilor patentate in forma de Y din straturile sale de retentie si de difuzare. Se muleaza pe corp, inclusiv pe zonele dificil/incomod de pansat – si ramane mai mult timp pe plaga, in comparatie cu celelalte pansamente, conform studiilor.

Cu peste 40% mai multe fibre superabsorbante decat Mepilex® Border, stratul de retentie absoarbe exsudatul normal si vascos, in timp ce blocheaza lichidul, astfel incat pansamentul sa poata continua sa actioneze. Testele privind capacitatea de gestionare a lichidelor demonstreaza ca Mepilex Border Flex depaseste performantele altor pansamente "all-in-one (totul intr-unul)" cu pana la 125%.

Pansamentul permite monitorizarea progesului exasudatului fara afecatarea plagii, printr-o tehnologie speciala, un design punctat al stratului tip film ce acopera pansamentul.

Constructia cu cinci straturi este conceputa pentru a absorbi, a canaliza si a bloca exsudatul ce contine bacterii departe de patul plagii, precum si de a preveni intoarcerea in plaga a exsudatului, chiar si sub compresie.

7,5 x 7,5 cm

10 x 10 cm

15 x 15 cm

15 x 20 cm

Este destinat utilizarii pe o gama larga de plagi exsudative cronice si acute, precum:

• Ulcere ale piciorului diabetic

• Ulcere venoase

• Ulcere de presiune (Escare)

• Plagi traumatice: sfasieri ale pielii si plagi chirurgicaleI In plus, poate fi folosit pe plagi uscate si / sau necrotice, in combinatie cu geluri.

Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Tratamentul plagilor la 0744 515 821 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.