Mepilex® Transfer

Molnlycke Healthcare

Mepilex® Transfer este un pansament cu silicon moale pentru transferarea exsudatului.

Mepilex® Transfer este destinat folosirii direct pe plaga, ca pansament primar. Stratul spongios acoperit din silicon moale permite atragerea exsudatului din plaga si transferul fluidului catre un pansament absorbant secundar. Aceasta combinatie de pansamente pastreaza un mediu umed in plaga.

Pansamentul Mepilex® Transfer este usor, subtire si se muleaza usor pe piele, ceea ce il face usor de tinut in contact cu suprafata plagii si cu tesutul inconjurator, chiar si in zone incomode sau dificil de pansat.

Multumita tehnologiei Safetac®- stratul de contact din silicon, ce reduce durerea la aplicare - pansamentul se aplica usor, fara a se lipi de plaga umeda. Poate fi indepartat cu usurinta fara a deteriora pielea. Are capacitatea de a „sigila” marginile plagii, pentru a proteja pielea impotriva scurgerilor si a macerarii.

15 x 20 cm

20 x 50 cm

Mepilex® Transfer este conceput pentru o gama larga de plagi exsudative si dificil/incomod de pansat. De asemenea, poate fi folosit ca pansament de protectie pe plagile care nu exsudeaza si / sau pe suprafețe mari de piele fragila:

• Arsuri de gradul II

• Reactii tegumentare la iradiere si tumori maligne vegetante

• Plagi cu tegument inconjurator compromis/fragil

• Plagi dureroase, traumatice

• Epidermoliza Buloasa

• Plagi in zone dificil de pansat

Contactati specialistul Rombiomedica in domeniul Tratamentul plagilor la 0744 515 821 pentru mai multe informatii despre produs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vǎ exprimați acordul în privința utilizării cookies.